Even voorstellen...

Ik ben Danielle Hoogwerf, 37 jaar. Als puber ben ik altijd al heel erg bezig geweest met "mensen". Wat ons drijft, beweegt, raakt en hoe we hiermee om gaan, in hoeverre we daar zelf invloed op hebben etc. Omdat ik veel in de praktijk wilde leren koos ik er na het VWO voor om HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening te gaan studeren.

Na mijn studie ben ik gaan werken als algemeen maatschappelijk werker en als schoolmaatschappelijk werker op basisscholen .

Na een aantal jaar werken voldeed ik aan de eisen om toelating aan te vragen bij de post HBO opleiding Speltherapie, geaccrediteerd door de Nederlandse Vereniging Van Speltherapeuten (NvvS). Zo ben ik de 2,5 jarige opleiding gaan volgen en werk ik sinds begin 2015 als speltherapeut in de praktijk. Omdat ik lid ben van de beroepsvereniging moet ik aan kwaliteitseisen voldoen. Zo blijf ik me altijd ontwikkelen door bijscholingen, intervisie en supervisie.

Ik  blijf graag doorleren om mezelf te blijven ontwikkelen als therapeut. Dit maakt dat ik in 2017 ben begonnen met de EMDR opleiding en nu dus ook EMDR master practitioner ben.